Sidebar

12
ma, apr

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

071 Leiden Evenement/Maatschappij - Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Deze maatregelen hebben helaas verregaande gevolgen voor de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden bij de meeste KB- en MKB-ondernemers.

Kansen zien
In deze roerige en onzekere tijd, is overleven en kansen zien, dat wat ons KB- en MKB-ondernemers verenigd! Heb je juist in deze tijd behoefte aan contact met andere ondernemers? Om te sparren en ideeën op te doen?  Wil je kennismaken met de mogelijkheden van het organiseren van digitale bijeenkomsten of webinars? Wil je je vaardigheden op dit vlak oefenen, zodat je ze ook richting je eigen klanten kunt inzetten?
Dan is dit een kans en neem gratis deel aan de Virtuele BitterBallenBorrel Leiden, virtueel netwerken bij beUnited in the Cloud!

We nodigen je bij deze van harte uit voor de Virtuele BitterBallenBorrel Leiden, beUnited in the Cloud. Er is ruimte voor wel 100 deelnemers en je maakt daardoor kennis met tenminste 8 personen zonder een drempel om zelf op mensen af te moeten stappen! Het virtueel netwerken wordt professioneel begeleid door de host/moderators Marcel Baatsen en Hilde Kroon.

Programma  beUnited in the Cloud donderdag 02 april as
17.00 uur Netwerken in groepjes
17.45 uur Webinar Ondernemen.. juist nu! (20 minuten)
18.15 uur bespreken webinar in groepjes
19.00 uur Plenair afsluiting

Aanmelden
Wil jij ook virtueel netwerken bij BitterBallenBorrel Leiden, beUnited in the Cloud. Gratis deelname is mogelijk met pc, android, Iphone, tablet/laptop,  om aan de meeting deel te nemen: meldt je dan aan via deze zoomlink. De virtuele BitterBallenBorrel is vanaf 16.30 open, bij de allereerste keer inloggen/aanmelden verschijnt er een ‘pop-up’, om een klein programma ‘zoom_codegetal.exe’ te installeren. Een eigen zoomaccount aanmaken is niet nodig!


Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.